Μαντανία - Δάφνη

Σαν κάτοικος Δάφνης πλέον οφείλω να ανακαλύψω τα καλύτερα φαγάδικα της περιοχής. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σειρά είχε η Μαντανία για brunch!...

6 μήνες πριν

Latest Post The Burger Joint - Γλυφάδα by Mathiou
Τελευταία επίσκεψη: Μάιος 2019

Σαν κάτοικος Δάφνης πλέον οφείλω να ανακαλύψω τα καλύτερα φαγάδικα της περιοχής. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σειρά είχε η Μαντανία για brunch!

Φωτογραφία από σελίδα Facebook του μαγαζιού

Η Μαντανία είναι μια μονοκατοικία που έχει μετατραπεί σε all day καφέ μπαρ και βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από τον σταθμό μετρό της Δάφνης.

Ο κατάλογος έχει αρκετά ενδιαφέροντα πιάτα οπότε αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ένα αλμυρό και ένα γλυκό, Καγιανά και Pancakes.

Καγιανάς

Ο καγιανάς είναι αυγά με σάλτσα βασιλικού, σύγκλινο και φέτα πάνω σε ψητή πατάτα. Τα υλικά ταίριαζαν μεταξύ τους και σαν σύνολο ήταν αρκετά γευστικό.
Ικανοποιητική ποσότητα με τιμή στα 5€.

Pancakes

Για τα pancakes είχαμε να διαλέξουμε από σιρόπι σφενδάμου και πραλίνα με φρούτα του δάσους στα 5.5 και 5 ευρώ αντίστοιχα. Προφανώς διαλέξαμε πραλίνα και ήταν η σωστή επιλογή!
Τέλεια pancakes με υπεραρκετά συνοδευτικά, έξτρα πόντοι για το ότι δεν υπήρχε πραλίνα μόνο από πάνω αλλά και ανάμεσα!

Πέρα από το ωραίο φαγητό η Μαντανία διαθέτει ωραία διακοσμημένο χώρο και ευγενικό προσωπικό, μοναδικό (και δυστυχώς σημαντικό) πρόβλημα είναι ότι επιτρέπεται το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού.

Stavros

Published 6 μήνες πριν

FoodLog © 2019.